CCL: Restarting gateway in Materials Studio



 Sent to CCL by: "Dan  Pope" [daniel.j.pope,wsu.edu]
 In Materials Studio 8.0 running on a Linux cluster we were trying to change the
 setting for cpuspercore.  The following are the steps we took to do that.
 1.      Login as the user who owns the relevant Materials Studio gateway)
 installation (This must NOT be root).
 2.      Cd to etc/Gateway of the relevant installation.
 3.      Run ./gwstop
 4.      Run ./config/configure gateway cpucorestotal=24
 6.      Run ./gwstart
 Now we're getting the following error when trying to restart the gateway.  Any
 idea why this is happening?  Any help would be greatly appreciated.
 Thanks,
 Dan
 [root-.-XXXX Gateway]# ./gwstop
 Stopping gateway at XXXX
 /share/apps/MaterialsStudio8.0/etc/Gateway/root_default/httpd/bin/apachectl
  stop: httpd (pid 13377?) not running
 [root-.- XXXX Gateway]# ./config/configure gateway cpucorestotal=24 Gateway
 configuration...
 Looks like a reconfiguration -
 found an installation Process ID of 13377 But process 13377 is not running. So
 we will proceed.
 Port 18890 appears to be available right now...
 Enter "gwstart" to make gateway accessible at:
 http-:-// XXXX /
 [root-.- XXXX Gateway]# ./gwstart
 Gateway configuration...
 Looks like a reconfiguration -
 found an installation Process ID of 13377 But process 13377 is not running. So
 we will proceed.
 Port 18890 appears to be available right now...
 Starting gateway at:
 http-:-// XXXX /
 /share/apps/MaterialsStudio8.0/etc/Gateway/root_default/httpd/bin/apachectl
  start: httpd started
 Gateway start failed - process 24276 is not running.
 Testing gateway installation for script u/dsd_test.pl Running GET for url http://XXXX:18890/dsd/commands/u/dsd_test.pl
 Error: 500 Can't connect to XXXX (connect: Connection
 refused)